VIDEO CHAT: Mistress Lauren Bizarre with Nicholas Tanek

Mistress Lauren Bizarre (aka Bizarre Lauren) is a professional Dominatrix from the Netherlands. She is active in the BDSM community and celebrates kink. She discusses slaves, chastity, CBT, and much more.

Nicholas Tanek sits down and has a video chat with her.

Home

https://onlyfans.com/meestereslauren

One thought on “VIDEO CHAT: Mistress Lauren Bizarre with Nicholas Tanek”

  1. Zag deze meesteres wel eens voorbij komen op twitter. Hier kwamen vaak berichten voorbij met dreigementen. Ook slaven dwong om geld te betalen of haar tweets te liken. Top punt was dat ze een advocaat heeft gedwongen om een dagvaarding uit te schijven.

    Dit gebeurde ook bij slaven die hier niet om hebben gevraagd!

    Ze is inmiddels ook van Twitter. Zal wel geblokkeerd zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *